duminică, 1 mai 2022

BRICOLAJUL NAȚIONAL

(NEW!)
Să știți că dacă nu mai găsiți mistrii în supermarket-uri, e din cauză că Câțu, Ciolacu, Premierul și toți hăisalalți, s-au aprovizionat pentru reconstrucția Ucrainei. Când a fost criza de pikamere și retro-percutoare, era din cauza participațiunii la demolarea României, care se va finaliza în curând, în următorii o sută de ani, ai noștri se mișcă mai greu, de obicei, chiar cu încetinitorul.

Nu știu de ce se miră ei, când un partiduț ca TAUR, crește în sondaje, zici c-a consumat drojdie de bere cu sulfiți! D-apoi de ce se miră, dacă înghit bălării cu carul și scot pe partea aialaltă pârțuri pe hârtie? Cred, uneori tot timpul că au tovalul mai gros decât învelișul navetelor spațiale, de nu-l pătrunde nicio rază de dispreț colectiv. Au, dom'le, ăștia o nesimțire în ei, de crezi că-s frați cu mistrețul, da' jignești mistrețul! Iar nenea ăla, care a vrut "guvernu miau", mai există sau a lăsat doar o amintire? Ce spunea mito-man-ul ăla de Rareș Bogdomn, că nenea e prea ocupat cu ocupația rusă, ca să se mai ocupe și de ocupațiile noastre? Păi ce, Germania noastră nu-l mai încape?
Cu un ochi la cafteală, și cu celalalt, la ciordeală, am bolunzit de tot, nu mai vedem grija disperată a acestui guvern de păpuși gonflabile, de a mai scoate bani dintr-un rahat de struț, în timp ce hoția la drumul mare e moștenirea lor. Când am citit de City Indurance-Insulance și falimentul mamii sale, mi-am smuls o parte din țepii mei de Arici - mișto schema, tot prostanul, plătește! Te înscrii la fonful de garantare și primești ciuciu eșalonat! De ce să-mi fac altă asigurare, de ce nu mi-o acoperiți voi, hăndrălăilor furăcioși, din fondul ăla? S-au pierdut dosarele, nu-i așa, le-a păpat Bau-Bau, când i-au dat dinții?
Apropos - voi, ăștia cu plimbatul în vesta de salvare, din ce bani vă plimbați? Dividende de la City Cunfusion...? Când luați și-o betonieră, să cementați ce n-ați făcut? De exemplu - niște spitale!
Aud că vor să treacă gările în administrarea Primăriilor! Alți bani, altă distracție! Da' minele, când le treceți la primării? Și lumea zice că sunteți proști - după ce-ați supt tot, ce are spini, dați la fraieri! Ați transformat țara asta într-un WC-eu public cu taxă și acum v-a apucat creația! Sper să ajung să vă văd barem cum ne pupați iar în ..., la viitoarele alegeri, și să iasă Partidul Mâncătorilor de Mici!
Dacă n-ați știut, România a intrat în Guiness Book cu recordul la spart banii și aruncat cu ei în câini. Vechiul record, tot nouă ne aparține, nu ne concurează nimeni! Acum concurăm și la cine linge mai mult acadeaua!
Pupăză, peste colac, tocmai ce-am aflat că, până în 2070, cele 15.000 de pandemii ce vor urma, ne vor schimba viața și democrația în hârtie de scris pe pereții băii.
Atunci nu-i de mirare că așteptăm relaxați bomboana nucleară!

Niciun comentariu: