marți, 6 noiembrie 2018

GURA PĂCĂTOSULUI, TERORISM GRĂIEȘTE!


   -Domnule colonel, am depistat o nouă celulă teroristă, dar n-am reușit, încă, să spargem codul cifrului utilizat. Aveți aici înregistrarea:

- Ține-mă în brațe și spune că mă iubești! Nu mă aburi, că-mi sare muștarul! Știi că sunt de modă veche, danu mă lua cu lugu-lugu cos de alfa!
- Wassaap cu tine? Hai să ne mișcăm mai cu talent, c-am amorțit pe banca asta!
- Iar dai cu mucii-n fasole, de-mi vinzi gogoși? Crezi că nu mi-a picat fisa, ai băut aseară ca porcul, și-acum ești varză! De când ai tu morcov în fund și-ți bagi picioarele așa ușor în relația noastră?
-Ești deșteaptă, gen! te prinzi repede! Îmi doresc dragostea ta maxim, gen! Am o treabă în seara asta și nu pot merge cu remorcă!
-Frecții la picior de lemn, muceo! Te îmbeți cu apă rece, dacă-ți închipui că mă duci cu preșul! Țeapă! merg cu tine, numai să văd cui cade fața!
-Hai să facem un plubbing și mai discutăm, să manageriem problema! Tu umfli perna și eu stau în butoiul cu maimuțe! Fă un efort și tu!
-De ce ți-a picat fața în halul ăsta? că mă scoți din pepeni? Te simți cu musca pe căciulă? Bă! ești dus cu pluta, cum să te las cu cine știe ce marmotă dublă? Râzi ca broasca la inundație! Boule!
-Avem ceva de implementat, ca băieții! Ce să cauți tu, acolo? Asta nu-i un challenge, toți suntem dedicați și determinați, fără sex feminin! Mai bine stai acasă și downloadează sticla aia, pe care ai ascuns-o-n  baie, sub rufe!
-Idiotule! mă faci sugativă? Tocmai tu? Iar te holbezi ca cioara la ciolan? Eu mă chinui să arăt ca un biscuite pe dungă și tu dai în grase cu bâzdâc! Iar taci ca porcu-n păpușoi! Tu, cu mintea ta creață, nu-ți ajunge că freci menta, o mai și gătești! Ești beton, ce să zic!
-Ești marfă! Nu mă uit eu la toate proastele! Baby, hai să șifonăm cearceaful și să mai stăm de vorbă, după aia!




Niciun comentariu: