luni, 21 iunie 2021

EFECTE GLOBALE

Orătăniile din curte, lipsite de simț cinic...civic, au făcut un congres extra - ordinar, la care s-a dezbătut problema ouălelor! Adică ale celor care le mai au în lupta cu gloabele globalismului tim-puriu. Delegatele (pentru că, în contradicție cu obișnuința promovării masculilor, congresmanii au fost ouătoarele) au votat pentru, după cum au fost sfătuite de imparțiala mass-media, formată din eunuci, rectus - claponii de serviciu.
Adică au votat să se pună toate ouăle în același cuibar, să vedem ce iese din clocit. Dezbaterile au fost furtunoase: toate au vrut să fie folosit cuibarul ei! Când a venit vorba cine stă pe ouă, s-au arătat cu degetul între ele. Majoritatea a optat pentru 12 ore cu 24, dar multe au cerut să facă parte dintre majoretele care urmau să încurajeze personalul clocitor propriu-zis. Congresul a votat în unanimitate: la clocit, vor participa și masculii, că lor le clocește mintea prostii, și-așa!
Prin tragere la colț...la sorți, s-a stabilit ordinea defilării pe cuibar: primele vor fi cele care au ouăle cele mai dezvoltate economic. Și tot ele vor scoate și puii, să știe aceștia care le sunt mama-san! Orătăniile slabe și proaste nu vor cloci, ci se vor ocupa cu maintenanța, adică vor asigura forța de muncă necesară curățării cotețului. Și vor constitui piața de desfacere pentru puii handicapați.
Nu se știe cui aparține ideea strângerii ouălor, în același coș, dar acesta merită o statuie din găinaț - e formid-abil să piscuie puișorii în aceeași limbă cu găinile, atunci când le zboară fulgii!
Deocamdată se strâng fondurile pentru înființarea primei Bănci de Ouă, care va acorda ouă fără dobândă preferențială, doar celor care deja au ouă! Cei care n-au, vor primi doar ochiuri!
Râmele au organizat o mișcare de protest împotriva globalizării ouălor, pe motiv că ele nu au participat la discuții și nu și-au expus opiniile - delegatele la congres le-au convins de justețea măsurii, după care s-au săturat cu opoziția!
Și uite-așa va ajunge vrăbiuța să stea pe ouăle struțului! Și ce-or să mai clocească unii...!

Niciun comentariu: