duminică, 13 decembrie 2020

FACEREA DE BINE...!

-Am un șef-pâinea lui Dumnezeu! Tare e de treabă și omenos! De câte ori m-a ajutat, să fie sănătos! Cum sunt mai căscat, dacă era după mine, demult zburam afară, cu cracii-nainte! El, nu! m-a acoperit și cred că o va face în continuare! Bun om!

-Cică e sigur că-l schimbă...!

-Bine-i face! că s-a îngrășat ca un porc, pe spinarea noastră! Noi îi făceam și treburile lui și, din când în când, ne lua și la șuturi! Meșter în șantaj, asta era! Dacă nu eram "atent" cu el, demult îmi dădea papucii! Și mai trebuia să-l pup și-n fund, să se simtă bine! Ăsta e om? Uite! îl iau drept exemplu pe doctorul X! Tare serios om, toată familia mi-a trecut prin mâinile lui și n-am ce să-i reproșez! Meseriaș, doctorul! o dată n-a dat greș!

-A ieșit la pensie!

-Bine că a ieșit, șpăgarul naibii! Cu sacoșele i-am cărat! L-am umplut de bani, nici nu se uita la tine, dacă nu-i băgai în buzunar! Și întotdeauna îți băga pe rețetă ce era mai scump, avea el o șustă cu niște farmacii. O dată era să mă omoare: a greșit diagnosticul și mi-a paradit stomacul cu antibiotice! Sper că a dispărut, în...mamii lui! Numai nevastă-mea, care e o doamnă, îi ia apărarea! Cu sufletul ei cald și bun...!

- Am auzit că a depus actele pentru divorț...

-Și mie nu mi-a spus nimic, putoarea dracului! Așa se-ntâmplă, când culegi toate curvele din stradă - te "lucrează" de n-ai aer! Cică să mai fii corect și omenos...!

Niciun comentariu: