joi, 10 decembrie 2020

ADEVĂRURI DEDPRE ISTORIA ROMÂNILOR

1.Dacă Decebal îi provoca pe romani la o partidă de barbut, mai erau războaiele daco-romane? Vă închipuiți cu Alba-Neagra...! Dar ce apărea pe Columnă?

2.Cnezatele și voievodatele au apărut fără sprijinul UE! Poate din cauză că nu primeau ajutoare nerambursabile.

3.Turcii nu ne-au transformat în pașalâc, din cauză că se temeau că românii le vor fura și izmenele de pe ei. Adică vor rămâne în pașalâcul gol.

4.Noi, românii, am dus doar războaie de apărare! Și acum, la fel: ne apărăm de pureci și păduchi! În rest, armata română face turism!

5.Dacă prindea Mihai Viteazu pandemia, nu mai ajungea la Alba Iulia. Apropos! am înțeles că a murit la Câmpia Turzii, de COVID, dar nu vor să știm adevărul!

6.Dacă pandurii lui Tudor Vladimirescu, la 1821, sărbătoreau 100 de ani până la înființarea PCR, atunci au sărbătorit și 200 de ani, până la depopularea României?

7.Se zvonește că Războiul de independență este un fake-news! Și că ar fi avut loc după 1989! Eu cred că n-a avut loc vreodată, noi nu știm decât să ne luptăm între noi!

8.Dacă în al doilea război mondial, nu am fi avut petrol, credeți că mai venea azi americanii? Sau mai eram primiți în NATO?

9.Cu un F16, în bătălia de la Vaslui, Ștefan cel Mare ar fi avut puține pierderi, dar era învinuit de genocid și împușcat la Târgoviște. Bine că avem un Dracula, să fim și noi în rândul oamenilor!

Niciun comentariu: