joi, 10 decembrie 2020

SĂ NU SĂRIM PESTE CAL, ZICÂND CĂ-I IAPĂ!

    Sunt de acord: suntem foarte rasiști! Referitor la scandalul din arbitraj, cu discriminarea! Da' am o problemă: după ce sunt tâlhărit, cum descriu tâlharul: "o persoană care nu este caucazian, dar nu este nici gălbejit, nici piele-roșie"? Pentru că, după cum se observă, discriminarea nu se referă și la alții, care tac, săracii! deși sunt jigniți și ei! Se pare că astăzi, numai cine face gât, e băgat în seamă! Dacă nu incendiezi vreo mașină, nu te vede nici dracu', te calcă tramvaiul prin casă! Zău! că se exagerează: dacă îmi fac nevasta, "vacă", e discriminare? Că dacă mă face ea, "bou", e un adevăr!

Hopa, hopa, Penelopa! Din cauza curentului antidiscriminare, hainele cernite vor fi de culoare roz! Cum să te îmbraci în negru? Să vedem în ce culori se vor îmbrăca slujitorii bisericii! De asemenea, vocabularul va rămâne mult mai sărac (și-așa s-a redus substanțial)": nu mai poți fi negru de supărare, cioara devine sturz bălțat, mâncăm ridiche închisă la culoare si mușchi rrom și vorbim despre pământul afro-american mănos! Smoala va fi grizonată, iar părul va fi întunecat! Precum noaptea minții!

      Ne-am învățat să ne consumăm energia, făcând comentarii care n-au niciun efect, nu vor schimba lucrurile! De aia nu mai face cineva un pod peste Dunăre, un turn Eiffel, o Poartă a Sărutului...Ne pricepem la Turnul Babel, Coloana Prostiei Infinite, devenind o Masă a Tăcuților!

Niciun comentariu: