luni, 14 februarie 2022

ȘCOALA DE ȘOFERI MULT PREA AMATORI

Banc:O blondă se pregătește să plece de acasă, având în mâna ambele chei ale mașinii.
Soțul o întreabă:
– De ce ai luat amândouă cheile?
– Păi nu vezi ce ger este? Poate nu pornește la prima cheie…
_______________-----
Vine de la examen neagră de supărare:
-Proștii ăia, iar m-au picat! Să știi că au ceva cu mine!
-N-au dragă, nimic, doar te cunosc bine: ești la al 4-lea dosar! Când ai început tu școala, examinatorul de azi era în liceu. Colegii tăi de la primele ore de conducere se pregătesc de pensie.
-Nici măcar nu a contat perseverența mea! Doar pentru atât, și meritam recompensată! Când sala, când traseul, parcă e-un blestem! Acum ce-am mai greșit?

-N-ai greșit, dragă, n-ai greșit tu: cu 647 de ore, câte ai făcut până acum, trebuia să-ți dea permis de pilot! Direct pentru elicoptere! Ăștia numai șpagă văd! Tu ești singura femeie în viață, care se fardează cu ambele mâini, în timp ce conduce!
-Acum nu le-am dat nimic, așa, de ciudă! Zii, pisoi, nu conduc eu bine?
-Minunat! Când nu ești pe șosea. Pe trotuar, te descurci. Cel mai bine - pe câmp, când mergem la vânat de iepuri. Uite, cât ai condus pe dealuri, n-ai făcut niciun accident! Răutate mare, la examinatori ăștia - prima dată te-au respins când l-ai dat de-a dura pe prostul ăla din intersecție, care dirija circulația!
-Ah, nu, m-au respins că am frânat așa de tare, că mi s-a lipit fața de volan - căutam frâna cu mâinile, n-o găseam deloc!
-Da!răutate și rea voință - cum poți respinge un viitor șofer, care ocrotește copii?
-Exact!următoarea dată am oprit pe trecerea de pietoni, am deschis portierele, să treacă elevii de la școală. Examinatorul a vrut să salute inițiativa mea, da' nu l-am lăsat, că a vrut să bată din palme pe obrazul meu. Îmi strica fardul!
-Din păcate, nu pot să-ți dau mașina, fără permis, s-o conduci! Facem amândoi pușcărie!
-Și ce, nu vrei să fim și-acolo împreună? Dacă luam permisul, puteai și tu să bei!
-Da' acum, n-aș putea...?
-Așteaptă să iau eu permisul și-o să vezi trai-neneacă: eu conduc...
-...parcă așa nu conduci...!
-... și tu te îmbeți ca porcu'! Nu ca până acum: tu șofezi, eu beau. Apropos! când am plecat la examen, nu m-am putut abține și-am "ras" una mică! Nu s-a prins nimeni, ce proști sunt! Dar jur că data viitoare, îl iau! Barem pe-al tău, și mașina, când mă duc să mă întâlnesc cu fetele!
-Ehei, data aviatoare...! Vezi pe cine iei pe capotă... Cine mai știe, poate atunci ne teleportăm! Te pricepi mai bine...!

Niciun comentariu: