sâmbătă, 18 februarie 2017

GÂNDURI PRINTRE RÂNDURI 2

De obicei, începe ca un noduleț în gât! Ulterior, nodulețul se transformă într-un noduleț mai mare, de mărimea unei nuci medii! Tinde apoi să devină pară, măr, gutuie, penene așezonat, bostan obținut ecologic prin forțare masivă a coacerii rapide, pentru ca, în final, să rămână doar gustul dulce-acrișor, profund, apoi devenind gust de migdale!!
Vă este cunoscut acest fenomen sau nu ați descoperit încă otrava răspândită prin toate canalele, mai ales cele informative?
Dacă ați beneficiat de revelația mai sus menționată, vă asigur că riscați să muriți de moarte bună! (Cum o fi arătând aia rea?!?) oricum, tot nu vă folosește la nimic nivelul cunoașterii intuitive la care ați ajuns, la prima factură de utilități pe care o s-o primiți, se va șterge total, mai ales dacă progenitura dvs solicită urlător ceva care nu aveți nici în casă, nici în dotare și nici în perspectivă! Dacă se mai adaugă și amestecul soacrei, metamorfoza pe care o suportați va atinge sublimul: vei constata caracteristici zombice, marcate de efuziuni cognitive karmice, care, bineînțeles, iar nu vă vor conduce nicăieri, pentru că nicăieri este direcția către care ne îndreptăm!
După acest mod politicianist foarte explicit pe care l-am prezentat, trebuie spus că durerea de burtă resimțită în urma unui astfel de exercițiu va umple universul existenței dvs cu puzderie de pureci, proveniți din bruiajul canalelor de știri preferate! Revenirea la realitate nu se va datora măsurilor economice anunțate, nici a celor sociale încur ajate, ci doar gemetelor de plăcere sexuală ale vecinului de alături, cufundat în lectura pasională a FACEBUKULUI! la oră de maximă audiență pentru politicieni!

Orgia sentimentală atinge orgasmul elevat, la știrea că diva XXX se va retrage la mânăstirea pe care Casa Poporului o va adăposti (ca și până acum!) odată cu intrarea în mileniul IV. Rămâi ancorat de telecomandă, când știrista cu ochi bulbucați de invidie și de emoție ne comunică ca iar s-a schimbat  vremea în ultimele 17 secunde, odată cu știrea că se vor schimba și vremurile, cu toate că sunt slabe speranțe! Următoarea Transmisie LIVE ne duce la vânătoare de berze, în vederea combaterii criminalității (des)organizate pe care prolificele corupte le propagă printre mamele iubitoare  dar, mai ales, iubărețe! Te cuprinde satisfacția fructului oprit, constatat  a fi la gust identic cu mătrăguna, și rămâi mai mult decât stupefiat, adică prost(IT)! De fapt, ăsta e și rolul tău în societate, să rămâi prost!


Niciun comentariu: