miercuri, 22 februarie 2017

Mâța blândă...!

Fiind sezonul mâțelor în călduri, asistăm la ambuteiaje prin poduri, datorate patrupedelor zbuciumate! Liniștea nopții nu mai e liniște, miorlăiturile emanând destul de mult erotism mâțesc, de parcă nu ne-ar ajunge fu(n)duleala și crăcăneala divelor golașe de pe TV, bineînțeles! la un alt nivel!
Ca și noi, dragi telespectatori ai gureșelor dezbrăcate de caracter, bieții câini (mai mult sau mai puțin vagabonzi, da coltoși, naționalitate con(în)locuitoare!), asociați cu bieți căței, cățeluși și alte orătănii, nu mai înțeleg mare brânză din corul nocturn (sau chiar diurn) al motârlanilor!
Iată de ce nu mai aveam noi liniște! Iată de ce nu mai aveam noi griji! După ce se terminaseră grijile, vaca dădea lapte, de ieșea, pe furiș! din găleata în care ne aflăm de foarte multă vreme! După ce copiii noștri pot ieși, în deplină siguranță, să dea piept, vitejește! cu toți maidanezii patrupezi sau bipezi și pot respira aerul benefic al mormanelor de gunoi! După ce s-au terminat până și ideile noastre despre democratiță! pardon! democrație!, transformată în eco-ologie! să rămânem cu deștu’n–nas, fără subiect de conversațiune juvenilă și senilă?!? Păi, unde e cultura ultimelor decenii, când fură(m) obișnuiți ca, atunci când ne confruntăm cu ceva cu adevărat grav, să ni se abată atenția la câte un pișpirică care a sărit gardul, de la ospiciu, la circa de poliție, de unde a evadat spectaculos, utilizând cheile de rezervă ale lui Sfântu Petru?
Ce poate fi mai înălțător (de pe pat!), decât spectacolul oferit gratuit de fufa păcălită de emigranții (presupuși arabi!), când i-a dat fufei cu ghiocul! prilej de prea multă dezgolire în public, a păcatelor lumești și deloc! sfinte, ale sus-jos numitei?
Pe primul loc în topul preferințelor noastre, însă! să nu uităm că tăt românu-i politician din naștere, mai abitir decât ăi politicieni care au supt! Da! Au supt politică pe băț, chiar de la mama ei! Sau nu, de la MAMA LOR!  Și cum românul se pricepe și la sport, cam în același mod! uneori le cam amestecă! că de aia ies unele lucruri tare încur-cate!
Și așa ne întoarcem la subiectul anterior, ală cu pisicile! V-a plăcut sau nu! metoda de deturnare a atenției, subiectul rămâne fierbinte, chiar dacă s-a răcit demult! Pentru că pisica la casa omului face bine la sănătate, așa cum încearcă să ne convingă cercetătorii de toate națiile! Or fi  zicând așa și când s-or agăța de bucuțele lor personale, cu ghiare polizate, un cuplu de mâțe-n călduri?!?
De  acord! O pisică la casa ta e o binefacere, cu o condiție – să nu toarcă, să nu miorlăie, să nu fie în călduri, să nu mănânce mult, să mânânce tot ce-i dai tu, să nu   lase păr și să nu fie pisică! și nici motan! Când te uiți la așa un animal drăguț, zău că nu-ți mai vine să ieși la vot! Pentru că am ajuns să cunoaștem, după miorlăială! cam unde se pisicesc gândurile unora! Cu cât au ghiare mai ascunse, cu atât vom avea mai mult de plătit la utilități și altele! Cu cât vor sta mai tolănite pe locurile noastre, cu atât ne vor linguși mai mult, sugându-ne și laptele de la mume!

Lumea este a pisicilor răsfățate de soartă! și, să nu uităm! MÂȚA BLÂNDĂ ZGÂRIE RĂU! IA SĂ LE SCOATEM O IDEE! LA AER! PE FEREASTRA DE LA ETAJUL 7, SĂ VEDEM CE-OR SĂ MAI AGAȚE?   

Niciun comentariu: