joi, 20 aprilie 2017

CRIME ÎN SERIE!


Totul a pornit de când era foarte, foarte mic, într-o noapte când ambii părinți au adormit cu televizorul deschis! Pink, așezat în pătuțul său, era cu ochii pironiți pe televizor, toată noaptea a urmărit tot ce se putea vedea pe canalul respectiv!Ah! nu! părinții se uitau la filme cu aventuri, numai că, prin somn, când s-a răsucit, tatăl a comutat pe un alt canal, unde, cumințel,  rulau diferite programe de divertisment! Dar numai până la orele 23.00, moment în care firma de cablu băga filme pentru adulți , cumulate cu firme de groază ! Și uite-așa a căpătat PinK obiceiul de a se delecta cu astfel de producții, ulterior, când s-a obișnuit cu telecomanda, devenind un obicei!

Acum, la vârsta pe care o avea, se individualiza cu K din PinK, auzise că criminalii celebri alegeau un indicativ, cum făcea Zorro, așa că, în mintea lui ucigătoare, acel  K venea de Killer! De foarte multe ori, întins la soare, imagina tot felul de metode, care mai de care mai sofisticate,  prin care să-și demonstreze talentul criminal! Dar lucrurile nu mai puteau continua în acest fel, trebuia să treacă la fapte!
Așa că își atacă prima victimă, pe Îngâmfata, blonduță și plinuță , exact când ea dormita sub umbrar, toropită de căldură! După ce o pândise ieșind din piscină, alesese ca metodă de ucidere, strangularea! Cu lațul pregătit, se furișă până la victimă, răsuci cu repeziciune lațul în jurul gâtului firav, strânse  cu putere, până ce văzu ca membrele atârnau moi!  Scoase lațul și se retrase în adăpostul său temporar, improvizat în canalizarea de sub pod, unde se simțea în siguranță, după fiecare faptă, datorită buruienilor  crescute, mai înalte decât el!
Era cuprins de o febră războinică, odată ce începuse atacul, nu trebuia să se mai oprească! Și cum Tontonel se nimeri taman atunci pe malul apei mâzgoase, nu trebui decât o secundă să treacă la următorul atac, mai ales că exersase mental toată acțiunea! În clipa doi, era călare pe spatele lui Tontonel, care, de surpriză, nu scoase un sunet! Din inerție, amândoi se prăvăliră în apa nu tocmai adâncă, timp în care PinK apăsa  pe capul victimei, ținând-o sub apă! Când aceasta nu mai mișcă, îi dădu drumul, cadavrul fiind luat de ape! Din nou în adăpost, scoase hainele ude de pe el, care-l puteau trăda, și îmbrăcă altele, uscate, în timp ce , deja, contura următorul atac! Hotărât, asta era ziua lui! Mult visata lui zi, apogeul viselor sale criminale! Și nu mai dorea să se oprească! și nici ziua să se sfârșească!
Creierul lui era fixat pe următorul atac, victima venindu-i în întâmpinare, mielușea nevinovată! Păcat, era cea mai bună prietenă a sa, dar tocmai de aceea trebuia să moară! Nu-și putea permite să aibă sentimente față de vreo ființă, toți erau doar dușmani, dușmanii lui! De aceea trebuiau să plătească pentru faptele lor murdare, pentru modul lor de a gândi, auzi, mirosi, trăi! De aceea Crețulina, care nu știa că vine în întâmpinarea morții, sărea zglobie, îndreptându-se direct către Răzbunător!
O clipă ezită, dar își aminti cele îndurate în viața sa, la care se adăugau cele căpătate din experiența celor din jur! și nu se mai opri: o lăsă să intre în hambar, fără să o avertizeze că cele două fire ce atârnau pe sus, erau băgate în priză! Crețulina fu scuturată de un fior prelung, după care se lungi pe jos, fără suflare! PinK scoase firele din priză, le strânse și vru să treacă la următoarea victimă,  a cărei moarte era calculată să se producă prin alunecare! Numai că îl străbătu un fior rece, nedefinit, la care se adăugă și constatarea că se lăsa seara! Ce mai trecuse timpul! și nu terminase tot ce-și propusese! Dar și mâine este o zi!

La masa de seară, îl auzi pe Tata, comentând către Mama:
-S-au  petrecut o mulțime de lucruri ciudate astăzi! Mai întâi am găsit-o pe Îngâmfata cam stresată, bălăngănindu-se prin curte, de parcă merge pe tocuri! Apoi l-am găsit pe Tontonel în josul pârâului, înecat! Bine că l-a iertat Dumnezeu, era așa bătrân, și, pe deasupra, mai băuse ieri și niște otravă pentru melci! Pe Crețulina am găsit-o zăpăcită rău, plină de sânge la botic, se împiedecase, la intrarea în hambar, de prag, dând cu capul de-un pietroi! Țuțurelu’ lu’ tata! tu ai pus pietroiul acolo!
Țuțurelul nu spuse nimic, era foarte supărat! Se întorsese totul împotriva sa: nu găsise din ce să-și facă laț, așa că a improvizat unul din elasticul de la chiloți! Ticălos elastic, l-a trădat și el! fusese prea moale, așa că o ratase pe Îngâmfata, rața cea grasă și gălbuie, ca și fructul de comparație! Tontonel fusese un eșec total, mai degrabă îi făcuse un serviciu! Tot murea! Și este foarte posibil să nu fi fost nicio contribuție la decesul acestuia, venită de la PinK! Bine că nu  s-a înnecat și el, apa aia jegoasă era numai bună de oprit în gât, te înecai numai din scârbă! Iar Crețulina fusese un accident, de unde să știe că taică-su scosese siguranțele de la priza din hambar, după ce se electrocutase  personal! Oricum, așa îi venise ideea lui PinK, de a ucide oița după cum îl văzuse pe Tata schelămbâindu-se prin curte, de ziceai c-o face pe șmecherul!
Și copilul de 6 ani începu să se gândească la următoarele lui crime! Numai că acestea trebuiau să mai aștepte, căzutul în pârâu îi adusese o pneumonie serioasă și deja începea să plângă. Știind că nu suportă injecțiile dureroase, de care era sigur că nu va scăpa, avea deja experiență! Dar se autoconsolă, niciodată nu-i trecut timpul pentru a pune la cale ticăloșii! Și avea toată viața la dispoziție!  
Dacă nu-i rupe fundul, între timp, mama!


Niciun comentariu: