vineri, 28 aprilie 2017

MESAJ CĂTRE CITITORI!

     Ariciul, greșind fixativul, tocmai se coafa utilizând acid sulfuric concentrat, în timp ce cugeta dezamăgit:
  -M-am prostit de tot sau radiațiile încă emise de Cernobîl mi-au afectat cei 2 și 1/3  neuroni activi?!? Nu mai înțeleg nimic! 
     
    De când mă aricesc pe blogul ăsta, n-am cerut împrumut la nimeni, de girat, nu am nevoie! Nu urăsc pe nimeni și nu deranjez nici măcar un bâzoi! Știe cineva ce neplăcut e să stai cu țelina pe piept, privind-o de jos în sus, să ai multe de spus și cuvintele să se bulucească, mai ceva decât turcii în bătălia de la Vaslui. Și, în atare condițiuni, să n-ai un barometru al micimii tale, să nu știi care material a plăcut și care nu, pe ce anume să valsezi, când toată lumea cântă? NO REACTION!!!

   Stimabililor, cu toate acestea, am hotărât să spun tot adevărul nud-nuduţ: VĂ IUBESC! Numai datorită vouă nu prea am somn, mi se pare că nu am atins punctul G al subiectelor! Declar răspicat că cei care citesc fantasmagoriile emise de Arici, sunt PRIETENII MEI DE SUFLET! Cei care citesc şi distribuie, sunt FRAŢII MEI DE SUFLET, PENTRU CĂ  EU ŞTIU CĂ AU ÎNŢELES! Cei care citesc şi uită s-o mai facă, sunt doar PRIETENII MEI, NU-I OBLIGATORIU SĂ-ŢI BAŢI CAPUL cu aberaţii de Arici! Cei care nu citesc, E PROBLEMA LOR, nu poţi mulţumi pe toată lumea, dacă încerci, rişti să nu mulţumeşti pe nimeni! ŞI-I SALUT  DIN TOATĂ INIMA PE CEI PLECAŢI DEPARTE DE CEI DRAGI, am renunţat odată şi eu să mai plec de lângă ai mei şi a fost greu şi să plec, dar şi să rămân! Toate au întotdeauna un preţ, care trebuie plătit şi e greu să nu te poţi  baza pe cineva! 

   Şi, pentru că am promis să spun tot adevărul (mare prostie! adevărat!), trebuie să declar că am încercat să abordez mai multe genuri şi cred că am debordat unele dintre ele, sper să nu-mi dea pe nas! Şi tot pentru că sunt la ora destăinuirilor (nu mai pupă tanti aşa ceva!), vreau să vă spun că NU VREAU DECÂT SĂ FIM MAI BUNI, SĂ ÎNCERCĂM SĂ NE POSTĂM ÎN LOCUL CELORLALŢI, CA SĂ-I PUTEM ÎNŢELEGE MAI BINE! CHIAR DACĂ NU VOM PRIMI MEDALIA DE ONOARE, IAR OUĂLE STRICATE NE VOR PĂTA BLAZONUL, MERITĂ UN EXERCIŢIU ZILNIC, DE 5 MINUTE, SĂ NE ÎNTREBĂM DACĂ SUNTEM CEI MAI AMĂRÂŢI DIN LUME SAU N-AR TREBUI SĂ MIŞCĂM UN MUNTE SAU UN FIR DE NISIP, PENTRU A DEVENI, CU TOŢII, MAI BUNI!

Niciun comentariu: