joi, 3 octombrie 2019

EVENIMENT!

         Deschiderea ceremoniei  a fost făcută prin tăierea panglicii de către fiecare oaspete de seamă, fapt pentru care a durat de la orele 14.45, la 17.50. În condițiile în care s-au folosit, simultan, 6 perechi foarfece! După ce n-au mai rămas nici 10 cm, netăiați, corul format din copii cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani, a intonat imnul național, varianta manea, după care au urlat vreo 8 cântece cu mesaje de interes național.
  Prefectul, omul care dirija fanfara, aplaudacii și evenimentul, a deschis sesiunea de toamnă a discur-scursorilor, precizând că:
- Mărețul eveniment de azi, operă comună și comunală, marchează cei 4 ani de prosteritate și vânturi! avânturi creatoare, aduse de formațiunea noastră politică! Disgrație eforturilor tuturor celor prezenți de față, astăzi putem spune că ne-am făcut datoriile! datoria, în pofida inamicilor politici, care ne-au deningrat! denigrat, cu toate mâinile, picioarele și alte părți anatomice! Am ținut ca, la acest eveniment, să participe toată lumea care și-a adus oboiul! pardon! obolul: un pluton de generali ai armatei române, un sobor de preoți, un detașament de vidanjori și un mic grup de simpatizanți, că mai mult de 6, nu mai încăpeau aici! Oh! tot grupul nostru parlamentar e prezent, fiind doritor să-și aducă contribuția la ducerea, la bun sfârșit, a muncii noastre din ultimii 12 ani. Pentru acest eveniment, care a necesitat alocarea unei sume colosale, luată de la cheltuielile pentru cultură, ne-am pregătit sufletește și trupește, să umplem...sufletele copiilor! Țin să mulțumesc echipei de arhitecți germani, care au proiecta edificiul, precum și grupului de specialiști în aerodinamică, care au asigurat contrucția toboganului ce va... ușura distracția micuților! Vă mulțumesc pentru prezență și, după luările de cuvinte, vă învit la ospățul sponsorizat de Primărie, de la care nu lipsește căprioara, mistreții, fazanii și guguștiucii!

Și cu asta, darea în folosință a noului WC din curtea școlii, a luat sfârșit!

Niciun comentariu: