duminică, 6 octombrie 2019

IEȘIRE DIN IMPAS

Apoca-lipsurile au fost nimic, pe lângă ce a dat Guvernul, drept pedeapsă că omuleții sunt bătuți în unul din capete – prin Ordonanță de Urgență, în România a fost interzis sexul! Indiferent de religie, rasă, păsărică, păsărele la cap, deviații sexualiste, mită electorală sau culoarea părului pubian! Primită, inițial, ca o gumă, ăăă! ca o glumă, măsura a surprins atât opoziția, cât și pe cei de la Putere, așa cum și-o trăgeau unii, altora! Abia când, la primele manifestații de stradă, a ieșit jandarmeria, de i-a măciucărit pe demostrați! ăăă! demonstranți, s-a priceput – să vă puneți sculele-n pod, până după alegeri anticipoase sau alegerile dumneavoastră, cei cu relații normale! Cei mai fericiți au fost cei care nu mai aveau cu ce demonstra, sau, barem, fâlfâi! -  sunt bucuroși să-i vadă și pe alții, că salivează degeaba. Printre nemulțumiți, care au fost cam majoritatea, cele mai înverșunate opozante au fost curvele, care au întors spatele Puterii. După obicei! De remarcat – printre domnițele lor s-au strecurat, bineînțeles! și niște instigatori, care au fost imposibil de detectat, datorită camuflajului perfect folosit – fața lor normală! Tot ca de obicei, la manifestație au aderat niște membri marcanți ai opoziției, care au fost primiți ca niște frați. Iar cei câțiva de la putere, care cerșeau un nou mandat, și care s-au metamorfozat în dizidenți, s-au contopit perfect cu damele revoltate. Element de noutate – toți manifestanții au arătat ca n-au chiloți și că s-au dezbrăcat de bun-simț, fiind serviți cu un duș rece și câte-o petardă caldă!
După damicele și simpatizanți, au urmat proprietarii de farmacii, în asociere cu medicii ginecologi și moașele profesioniste. Primii, datorită certului faliment, deoarece și-așa vânzarea prezervativelor și-a anticoncepționalelor scăzuse dramatic, după ce Guvernul, pentru a crește natalitatea, a pus bormașina pe primele și le-a diluat, pe celelalte, aducându-le la rangul de M&M! Totodată, au dispărut sterilitele, fiind înlocuite cu supape unisens cu gelatină. Medicii s-au înspăimântat, deoarece riscau să facă pușcărie dacă constatau că țeava de eșapament a fost utilizată, așa cum prevedea actul sexual normativ. Iar moașele rămâneau fără obiectul muncii, deoarece doar dacă procreau politicienii (aceștia fiind excepții de la lege!), mai aveau ce rahat să mai moșească!
Hotărârea lu’ Guvern a început să se clatine doar când reprezentanții băncilor au dat năvală în televiziuni, aruncând cu Scuipinol la adresa impotenților care au putut concepe așa măsură (și nu numai !) – au pronosticat faptul că va fi un faliment generalizat! Pentru că, la baza societății liberale de azi, stă ... sexul practicat cu sau fără buletin! Primii care vor se prăbuși, vor fi producătorii de material didactic, mai ales că au fost interzise și jucăriile” sexuale! Vor urma agențiile imobiliare, care nu vor mai face concurență la casele de profil! Și tot așa! Bineînțeles, cele mai afectate vor fi băncile, care sunt cele care finanțează genul ăsta de investiții, plus că nu vor mai putea să... sexologească la cap, datornicii! Și pentru ce?  să se bucure fermierii, care vor putea să-și vândă, cu suprapreț, cocenii sau castraveții? Să le crească vânzările producătorilor de salam, cârnați și sticle cu gât gros?
N-au trecut 13 zile, cu ghinion, și Guvernul a anulat ordonanța, mai ales că a fost convins sexual, de UE, că a sărit peste cal și pe mama lui! A venit cu o nouă ordonanță, abrogând-o pe cea dinainte, și care prevede aplicarea unei taxe pe sex! Pentru a ieși din impasul financiar, datorat sexului în grup. Prin urmare, în maximum o lună toți vom trebui să ne cumpărăm câte un contor pentru sex, care va fi în două variante – masculin și femelin, după cum a declarat primul ministru. Spre bucuria celor cărora li s-a stricat, deja, contorul! Vestea bună e ca specialiștii români de la laserul de la Măgurele au și descoperit metoda de a da acești contori, înapoi! Numai nou-înființata Gardă de Sex nu se bucură prea tare, vor trebui să depisteze manual cazurile de evaziune sexoasă!

Niciun comentariu: