vineri, 31 mai 2019

TREBUIE SĂ RESPECT CE-AM SPUS!


    După cum se tot bâlbâie Ariciul, când nu-i convine ceva, a venit și vremea să se țină de cuvânt: spuneam că, odată și-odată, trebuie să ies din joc, să nu mai stresez populațiunea deja stresată! Prin urmare și-așa, deci, mă retrag la mine-n beci! După ce-am căzut în propria cursă, incitându-mă la scris, se vede treaba mare, că o pauză pe termen scurt, mediu, lung, sau definitiv, n-ar strica Țeposului, căruia, de la atâtea evenimente, i s-au scofâlcit țepii.
            Prin urmare, io, din beci, trec, să pasc, la lilieci! Prea am întins coarda, am și-acum o urmă, pe fesa stângă, unde m-a plesnit, când s-a rupt! Zău că am obosit! Îmi propusesem să scriu pînă când vine popa cu împărtășania, dar drăcușorii din subsemnatul nu suportă aroma de agheazmă pitrocită, au ieșit la bătaie, mai devreme. Ce s-o mai lungesc – am pierdut pofta de a mai scrie mult, cu tâlc și pentru binele națiunii!
            Întro așa lume nebună și pusă pe prostii, nu se face să răscolești haznaua! Mai bine mă apuc de postat poze cu “balcoane“ mari, s-a umplut lumea de balconițe! Ori, tot simplu, aprob tot ce-i stupid pe lumea asta, să vedeți ce de prieteni, o să-mi fac! Și mai simplu - dau numai like-uri și mor venerat! Nu mai deranjez vreun zmeu cu Pampers, nici vreo damicelă, cu fronstispeach-ul larg, cât un teren de fotbal!
            N-am spus că dispar! S-ar bucura prea mult dușmanii  mei! Am spus doar că nu mai vâr degete-n orbite, prietenilor mei, la care țin foarte mult, doar datorită lor, sunt aici! Ochii, care nu se văd,  nu se uită la nimic, iar mai  răruț, că-i mai drăguț!
            La revedere , prieteni și s-auzim de bine!
            Rămân, pe beci, al vostru nesuferit prieten!( Sper c-am scris-o cum trebuie!)

Niciun comentariu: