joi, 2 august 2018

SPORTURI EXTREME


Cei cu inima oțelită se dau în bărci, sar cu parapanta, se aruncă în hăuri, plutesc printre nori! Cei mai puțin oțeliți, cam la nivelul fier –carbon mediu, se dau tot în alte bărci,se aruncă în hău-hăuri, sau cu fața de pernă, plutesc cu capul în nori!
Cei care au mămăliga - n traistă, n-au bărci, să se dea în ele, sar, din pat, direct în baie, se aruncă în chiuvetă și le plutește limba-n gură! Ultima categorie, cea a terciului, n-au nimic în cap, nu fac bărcuțe din hârtie și nu sar deloc, se prăbușesc repede, mai ales când se prefac că meditează! Ultima categorie este cea mai câștigată, nu obosește niciodată, că nu fac efort. Celelalte o mai vâră pe mânecă,  dar nu în același ritm, nu la fel de adânc și nu în același loc.
Dacă o să privim statistica care îi etalonează pe cei de mai sus, tot ultima categorie trăiește mai mult! Nu se consumă, nu se enervează, nu interesează ce se petrece cu cei din jurul lor! Nu pun la suflet și nu-și deschid venele, când dau de necazuri, sunt niște duri! De multe ori, de aici se aleg politicienii, măscăricii și fufele.
Dacă am gândi tot timpul, ne-am tâmpi! Bine ar fi să gândim măcar cinci secunde, atunci când trebuie. Multe accidente nu s-ar mai produce, iar generațiile viitoare vor fi protejate de prostie, incapacitate mentală, egoism și bulangeală!
Mă mir câteodată de cât interes dau dovadă unii, ca să-și apere interesele! Cum e cazul de aici! Sigur nu e garaj, nu se vede ceva în sensul ăsta! Cred, mai degrabă, că e un hangar invizibil pentru planoare, având în vedere cât de sus e poarta! Nu era mai simplu să anunțe - NU FI VĂCAR! E LOCUL MEU DE PUS MAȘINA? Mai ales că bordura e amenajată pentru mașini pe porțiunea următoare! Uitați-vă cu atenție - unde-i semnul, unde-i poarta, unde e amenajat trotuarul pentru cocoțat mașini! Prea multe capete, dom'le! Și nicio idee care să le lege! Știți ce lipsește? Nici borne de beton! să le vadă toată lumea!
Am o întrebare de grupa mică - cine are dreptul să pună semne din astea, peste tot? Că dacă e la liber, pun și eu vreo două!

Niciun comentariu: