sâmbătă, 14 iulie 2018

INTERVIU!


-Alo! mă auziți? Se aude prost, sper să ne înțelegem! Ați aplicat pentru un post de sugativă? Mai sunteți interesat?
-Vă aud, cu pureci! Adică cu paraziți, că purecii nu foșnesc! Știu din proprie experiență, niciun parazit nu face zgomot, pentru că el e parazit! Mai ales că nu face nici treabă, el colcăie și trăiește pe spinarea altora, care-l suportă! Așa îmi ziceau ai mei, când mă plângeam că nu am bani! Să iau exemplu de la păduchii mei, care nu vor și nu cer nimic!
-Vă oferim noi oportunitatea de câștiga binișor, să nu zicem - bine de tot! O să vă pun niște întrebări,  o să analizăm răspunsurile și o să vă dăm rezultatul, în maxim trei zile! Putem să începem?
-Vă aud nașpa, dar o să ne-nțelegem!
-O.K.! Sex?
-Mult!  Des!
-Adică, sunteți bărbat sau femeie, că în CV ați pus atîtea cratime, că n-am înțeles nici dacă v-ați născut?!
- De ce aveți nevoie, să vă confirm? Eu pot fi orice, nici acum nu m-am decis cine sunt!
- Noi avem nevoie de o persoană descurcăreață, cu spirit de echipă!
- Atunci încercați la echipa feminină de handbal a României, că ele au spirit de echipă! Nu se vede că sunt femeie?
- Prin telefon? Nu! Sunteți? Studii?
- Metaxa - fizice! Amfetamină! Posibil, studii pastorale - iarbă”!
- Aveți, barem, liceul?
- Nu-l am, că nu era al meu, l-a făcut toată lumea, înaintea mea! L-am terminat greu! Adică i-am terminat, pe toți, foarte greu!
- Studii universitare?
- M-am învârtit, vreo câțiva ani, prin preajma studenților! Așa că pot spune că am studiat și intrările în universitățile din cinci orașe! Dar, mai ales, ieșirile! Știți ce greu obții un post acolo? Dacă nu ai ‘pile”, nu te vede nici dracu’! Ah! mi-am amintit -  mi-a dat un rector o hârtie, să văd unde am pus-o! Cu el! Am găăsit-ooo!- „Diplomă de studii - facultatea de limbi și relații sociale”! Nu știu la ce-o fi bună, o vreme omoram muștele cu ea, n-avem plici! Că de câștigat, cu ea, n-am câștigat nici cât rimmel am pe sub unghie!
- Experiență?
- Oooh! Din asta, am! Am lucrat cinci ani la un spital! Ca pacientă!
- Vă place munca în echipă?
- La început, da! După care, când condițiile s-au înăsprit, nu mai făceam față la grup, mă mulțumeam cu munca individuală. Stres, mai puțin! Ore suplimentare, după plac! Concediu, cât îmi dorea pipota! Până m-am îmbolnăvit grav, am făcut furunculoză la limbă! Cu efecte grave - mi-a boțit tenul! Așa că am fost silită să renunț la meserie, unde eram meseriașă!
- Nu vreau să vă mint, dar noi am prefera un bărbat!
 - De ce, sunteți pe invers?
- Nu-i vorba de asta, dar postul este întrun bar, ca degustător!
- Și ce? eu nu pot fi dezgustătoare? Face-ți, cumva, discriminări? Postul îmi vine ca o mănușă de piele, se mulează pe structura mea, mai ales că mă antrenez din născare!
- O să analizăm și vă vom contacta!
- Vedeți, să nu uitați - sunt specialistă în contacte! Nu mă duceți, voi, pe mine, am prea multă experiență, la 27 de ani! Vă aștept, dar să veniți doar câte unul!

Niciun comentariu: