joi, 9 noiembrie 2017

SEXUL, LA ROMÂNI!

Să ajung eu, la galere (bine că nu mai sunt!), nu știu cum să spun, dar cred că românii s-au născut cu sexul în gură! După lecțiile luate de la vecinii americani, care fac, ce fuck! și debitează, în scop practic și comercial, multe cuvinte greu de tradus, mai toate refulate în  limba română ca  „La dracu!”, uneori limbajul cotidian a devenit sexos de stupid! Pare cool! să te exprimi prin cuvinte care - ți stau în gură ca sâmburii de piersici, numai să vezi hohoteala iubitorilor de sex oral! Pentru că oralul a devenit cea mai simplă treaptă spre educație! Mă lasă memoria, nu mai știu cine a spus că omul se deosebește de animale prin unele chestii, dintre care și vorbitul mult și prost! Dacă mergea printr-un parc, la ore târzii, adăuga pe listă și gemetele, nu numai vorbitul! N-ar fi mai bine ca, în viitor, fiecare să aibă camera lui, nu de alta, dar se înfundă  scurgerile pluviale, cu bale?
Sexul a devenit principala preocupare a omului, căută sex și-n grădina de legume a bunicii, numai sex să fie! Nu că strămoșii noștri se jucau cu mingea, până ajungea la centrul femeii, nu erau, nici ei, ușă de biserică! Scuze, după ultimele pomeniri din spectrul ăsta, ușa respectivă nu mai e de referință, așa că o să acceptăm, pe același post, ușa de la bordel, tot erau unii preocupați să legifereze domeniul!
Să ne întoarcem în timp și să urmărim sexul în istorie - dacă romanii au avut-o pe Mesalina, dacii s-au încurcat cu viile! Domnitorii români au dat ceva bătălii de cap inamicilor și amicilor, dar parcă mai sexologic e când auzi că aveau amante, mai ceva decât muierile din haremul lui Suleyman! Bastarzii deveneau, la rândul lor, mari scule, după care treceau la înmulțire și împărțire! Băi, românilor, da‘ de neatârnarea neamului cine s-a ocupat, Andreea Bănică? Ce mă frăsuiește pe mine ce făcea Ștefan cel Mare și Sfânt în timpul liber, dacă nu vorbesc idiș, nu scriu în slavă sau nu mă închin la Mahomed? Mihai Viteazul  a intrat în Alba Iulia călare pe cal, nu pe altceva!
Sexul prinde, mai ales, la cei ce nu-l au! Copii cu urme de lăptic băgă cărbuni în cuptor, deși, încă, n-au cuptor și nici cărbuni! Te ... piști pe tine, când auzi mulțimi de dame, care-și vâră ce-și doresc, fără abonament la respectiva și fără substanță, ca să nu mai vorbim de sexul  respectiv, care nu se găsește în dotare ! Bine că grupurile sanitare moderne sunt destul de separate, nu cu goluri prin dreptul urechilor, nu mai beneficiezi de cunoștințe vaste despre  cele 156 kile pe care le suportă un pian, supus hâțâielii!  Ce! nu ați auzit de interpretarea, la pian și orchestră, a  Lacului Gemetelor? Nici de fluier n-ați auzit? Asta-i muzica ce-mi place!
Orice nemulțumit, că are sau nu dreptate, caută să-ți umple frigiderul, cămara și vreo două dulapuri, când tocmai l-a sexat ceva  la cap! E mult prea ușor să umbli la toate dedesubturile existențiale și să dai afară surplusul, nu contează unde și cine suportă cheltuiala!  Chiar dacă nu are problema nici o legătură cu... prefectura, trebuie cineva să se bucure de o partidă de sex! Pe gratis!
Dorințe arzătoare fac cuvintele să capete alte sensuri, foarte apropiate de o imaginație gripată! Astfel, dacă zâmbești cuiva, se și vede călare pe situație, iar dacă greșești un cuvânt sau, mai simplu, o literă- Ț cu T, A cu U, T cu L, S cu P, zâmbetul lubric te avertizează că ai nimerit unde nu trebuie, mai ales că trebuie cuiva!
Înroșirea la față, altădată semn al rușinii, capătă semnificația - Mă! Da prost mai ești! dacă nu încerci!  Nu-i de mirare că se întâmplă atîtea drame, multe au la origine tot sexul sălbatic.
După cum cred unii, sexul poate fi feminin - tot timpul , și masculin - când se poate! Diferențele ar fi nesemnificative, depinde cum o iei! Oricum, tot o iei! Fiecare sex, când e vorba de sex, crede că e cel mai tare din parcare, nu se ține cont de condițiile de climă, religie, rasă, grasă, mare și frumoasă!
Dacă, întro zi, am putea să auzim gândurile celor din jur, nu se poate să nu ne împiedicăm de sex, ăsta e împrăștiat peste tot! Aflat la o cafea, într-o dimineață, văd un client nervos, care-și sună iubita/ nevasta lui și, vreme de 20 de minute, vorbește cu ea, ca să nu spun că hămâie semi-inteligibil! Cu excepția  câtorva cuvinte  - fă/ te bat de te.../ scroafa de măta!/ să te cari, că te omor/ mâine o să vezi, celelalte cuvinte nu sunt greu de reprodus, se subînțeleg, mai greu e cu traducerea, pentru că amintesc de  toate organele masculine și feminine, rude, amici, poziții, rezultate! Bineînțeles, eroul principal termină tirada cu trântirea telefonului de un perete, o bucată lovind, în ochi, o fețiță! Telefonistul plin de virilitate constată că tatăl copilului îl privește de sus și măsoară două lățimi de ușă dublă - lățime! N-are ce face și primește o partidă de sex, atât cât să-l bage în spital! Dacă era prea fierbinte! Mă îndoiesc că mintea lui îi mai era la sex, chiar dacă așa se prezentau aparențele!
Nu-i așa că, oricât aș vorbi eu în subînțelesuri, tot vi se duce mintea acolo unde tot bat? Chiar dacă vorbesc foarte serios?
Se confundă sexul cu dragostea! Cu maternitatea, paternitatea! Dragostea platonică este înțeleasă ca fiind sentimentul lui Platon, care, după unii, era pederast, pedofil și hermafrodit! Decât Hai să ne iubim, e, simplu, hai să ne coțofenim! Nu mai oferim flori iubitei, îi punem sterilet! În loc să mergem la munte, punem de-un avort! Nici o masă fără pește, peștele fiind eu! Nu mergem la club, e mai scurt drumul spre pat sau coviltir! Nici o zi fără alună, nici o oră, făr’ s-o pună!
Mi se încrețește pielea, ca la broasca râioasă arsă de soare, când aud secrete de alcov la cafeaua de dimineață, prânz și seară! Și nu înțeleg cum pot unii să se laude cu misterele din dormitor, singurul loc de unde n-ar trebui să răsufle ceva, top - secret scrie pe moaca celor ce frământă cozonacul acolo! Oi fi, eu, depășit de vagonul de marfă, de nu pot să înțeleg cum e cu schițele și schemele din expozeu?Chiar n-are importanță intimitatea, de-o dăm la toată lumea pestriță?
Exagerez, dar nu prea mult, oamenii se simt rușinați de subiect, deși e tartinabil, merge toată ziua! Noaptea, e suplimentar! Petrecerile favorizează îndeplinirea dorințelor, iar moș Crăciun rămâne fără clienți, toate gîndurile se duc pe lângă vibrator!
Nu vă mai gîndiți la prostii, tot sexul e mai bun!


Niciun comentariu: