vineri, 17 noiembrie 2017

VIOL ÎN GRUP!

Unui păcălici îi revine sarcina să acceseze viitoarea victimă și să se învârtă în jurul ei, până amețeste și cade-n fund! Depinde cine cade primul! Dacă nu se simte în stare să ducă la bun sfârșit fapta, cooptează niște amici de teapa lui, cu care împarte laurii, dar și loviturile de la 13 metri!
De obicei, victima apare de la ideea de sărăcie - cu cât e lumea mai sărăcă, cu atât ideea violului se profilează cu mai multă putere! De aceea, săraca victimă trebuie să fie moartă de foame, așa încât să accepte și-un blid de mâncare, o acadea, un kil de zahăr sau doi pești pescuiți pe vremea lui Noe! Cum să aduci la bocheți una victimă sătulă, capabilă să satisfacă pe toată lumea, când nu se lasă înșelată cu zăhărelul? Dacă mai e și lihnită de post îndelungat, e ca mersul pe bicicletă, nu uiți niciodată cum să pedalezi mai tare pe aceeași partitură!
Odată convinsă că e spre binele ei, victima trebuie plimbată peste tot, să se obișnuiască cu peisajul, la momentul oportun nu va face prea multe fițe, va crede că ăsta e rostul ei, să stea cuminte și să nu comenteze prea mult, să nu i se umfle botul! De multe ori, se prinde care-i treaba, dar nu poate spune nimic, hotărăsc alții pentru ea! Câte cazuri nu s-au văzut (între ele), când au plecat de-acasă virgine și s-au întors cu burta la gură!
 Practic, la început se pornește de la ideea că orice treabă are rostul ei! Inițiatorul violului nu dorește asta, chiar e stăpânit de gânduri serioase, singura care nu-i place e cea legată de sarcina viitoare, care l-ar putea împinge la un divorț urât cu societatea, la care nu ar face față! Cochetează cu victima, îi face complimente, o invită sus, la el, poate se bucură că-i primul! Mai apoi, la o șuetă cu tovarășii de paranghelii, povestește pe ce bucățică a pus sau va pune, mâna, stârnind poftele celorlați, ale căror preocupări sunt mult mai puțin decente, nu depășesc intestinul gros!
 De ce n-ar profita și ei de Ea?  Doar nu-i singura dată când cooperează la asemenea fapte, ce-i va înălța în fața tuturor, devenind niște oameni de bine! Dacă vor face treabă bună, poate  se vor mai ivi și alte ocazii, nu se știe ca pământul, din ce parte, bate vântul!
De remarcat că asta nu e treabă pentru minori, trebuie neapărat să ai buletin în regul,ă pentru asta! Dacă nu ai buletin, poți beneficia de buletinele altora, nu se vor prinde că le-ai tras-o!  Și, la urma urmei, violatorul neprins rămâne negustor cinstit!
Revin la preludiu – victima e prinsă-n colimator, i s-au montat aripile, e gata de zbor! Lansarea se va face  pe tăcute, dacă-i rost de mardeală, sau cu fanfară, dacă e rost de premiere! Sau de premieri!
Abia acum începe greul – cum s-o duci cu preșul, să treacă nevăzută și neauzită, ca să nu riști să te penalizeze, până la penal? Cel mai bine e să obții toate adeziunile, înclusiv a viitoarei violate, dar mai ales, a Tătucului! Dacă aranjamentele sunt făcute, gașca va vota locul, ora și durata violului! Dacă nu toată lumea e la consens, riscă victima să rămână borțoasă și să facă panaramă! Cu presa pe cap, anii de pușcărie vor bate la poartă, dacă violatorii nu au grijă să se acopere cu frunze de laur!
Dacă nu vrea să meargă de bună voie, va fi tărâtă până la locul unde se produc mai toate violurile, adică pe câmp, unde iarba verde de acasă, niciodată nu e mai frumoasă! Unde toți o vor poseda în fel și chip, că, la final, nici n-o să știe ce tren a dat peste ea! Dacă-i proastă, o mai iau, băieții, la câteva ture, până se plictisesc și o lasă așa, în plata Domnului, să-și poarte singură de grijă! Nu contează cum arată, totul e să fie funcțională! Efectele, în timp, Dumnezeu cu mila!
Dacă nu se acordă destulă atenție violului, va făta pui! Iar ăștia sunt primejdioși și odioși, dacă au gânduri de răzbunare, nu se întorc împotriva violatorilor?
Dar, de obicei, din practică s-a văzut că violatorii scapă întotdeuna, vinovate sunt doar victimele, care n-au țipat! Asta este, numai unii cu mălaiul! Judecătorii nu pot schima situația, violul e viol!
Și, uite așa, se nasc LEGILE, printr-un viol în grup!  Unde biata LEGE e victima! Sper că nu v-ați gândit la altceva?!?




Niciun comentariu: