miercuri, 3 octombrie 2018

NU VĂ JUCAȚI CU NOI - NU ȘTIM DE GLUMĂ!


 Sunt supărat – mi s-a răsturnat căruța cu bălegar în fața porții! Adică m-am culcat bou și m-am trezit vițel! Măi oameni buni! da’ voi nu jucați corect în timpul jocului? Măsluiți cărțile, la șah? Mătrășiți zarurile, la poker? Cum adică, dacă eu am încredere în voi, voi mă trageți în piept?
Despre ce este vorba? Despre NET! Se joacă, omulețul, de-a treaba serioasă, și, când colo, nimerește cu fundu-n gard! Cum am făcut și eu – m-am vârât în niște grupuri, să socializez, m-am culcat cocoș și m-am trezit curcă! Nenea administratorul avea probleme cu dicția, așa că a schimbat numele grupului, odată sunând cuminte, apoi în ceva mai greu de reprodus, deoarece conține părți anatomice de bază!
Spun mereu că vreau să joc cinstit, așa că nu o s-o fac pe mironosițul (masculinul de la mironosiță?), susținând că eu nu știu ce-i aia! dar de unde tendința asta spre super-vulgar?Ah! am mai întrebat asta? Înseamnă că n-am primit răspunsul complet!
Știți care e părerea mea - omul care nu vorbește buruienos, nu-i om complet! Numai că trebuie să-și aleagă momentul, spațiul și auditoriul,,nu să-i dea drumul așa, cu zgomot! Să luăm, de exemplu, recepția la ambasadă – se apucă unul, de spus bancuri fără perdea, pe seama oaspeților! Și mai trage și-n vânt de primăvară! Ca pește, codul e bun de mâncat, dar Codul Bunelor Maniere, nu! e ațos și cade greu la intestinul subțire!
Astăzi, 03.10 .2018, ați sărit calul, voi, ăștia de la FACEBOOK! Dacă vă închipuiți că sunteți deștepți, și noi, exemplar de proști, atunci vă înșelați! Indiferent de consecințe, să știți că mârlăneală o să vă coste, proporțional cu prostia umană, dar o să vă coste, nu toată lumea e proastă - bâtă! După ce nu m-ați lăsat să răspund la un fake, pe adresa unui formator de opinie, mi-ați blocat și accesul la propriul blogg, pe telefon!  Dacă nu ați făcut-o voi, atunci tot a făcut-o cineva, și-i grav! Dacă lucrați așa, să știți că sunteți mârșavi, și, cum nu depind de voi, scriind după propria  mea plăcere, mizeriile astea mercantile mă lasă rece, cum m-au lăsat și până acum! Nu mă interesează ce o să faceți, dar mi-e silă că procedați așa - lăsați oamenii să gândească, destul îi influențați cum vreți, mai doriți să-i și comandați!
Mi-e indiferent ce-o să se întâmple, decât așa, mai bine lipsă!

Niciun comentariu: